Дніпропетровцям заплатять 2 мільйони за ремонт дороги в Артемівську
03.10.2015   //  

Відділ розвитку міського господарства Артемівської міськради Донецької області 25 вересня уклав угоду з ТОВ «Українсько-польске підприємство з іноземними інвестиціями «УПС» на капітальний ремонт дороги по вул. Чехова вартістю 1,78 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Ремонту підлягає 2250 кв м. На такій площі буде укладено вирівнювальний шар товщиною до 2 см з литої емульсійно-мінеральної суміші, а потім буде покладено шар товщиною в 4 см із гарячих асфальтобетонних сумішей. Також будуть замінені бортові камені.

Таким чином, вартість капітального ремонту 1 кв м в Артемівську складе 790,54 грн.

Засновником і директором ТОВ «Українсько-польське підприємство з іноземними інвестиціями «УПС» є Тарас Палій, син колишнього генерального директора ДП «Дніпропетровський облавтодор».

Конкурентом «УПС» на торгах було ТОВ «Данком», яке змінило місце реєстрації з Донецька на Артемівськ. Власником цього підприємства є Андрій Довгопол, директором – Валерій Устименко. Пропозиція фірми була дорожчою від пропозиції переможця торгів всього на 7 тис грн.

В кінці липня «Данком» виграло у «УПС» тендери на ремонт двох вулиць в Артемівську вартістю 4,29 млн грн. Тоді вартість капітального ремонту 1 кв м вулиці в Артемівську склала 305-316 грн.