Фірма депутата переробляє дорогу, яку неякісно заасфальтувала за 8 мільйонів
25.09.2015   //  

У Чернівцях підприємство переробляє дорогу на вулиці Каспрука, яку погано відремонтувало два роки тому. Про це пише видання «Молодий буковинець».

За інформацією директора департаменту ЖКГ Чернівецької міської ради Сергія Погореного, недоліки були помічені одразу після ремонту у 2013 році. Виявилося, що верхній шар асфальту був викладений з порушенням технології, тож практично одразу почав руйнуватися. В ході перевірок встановлено, що товщина бетонно-асфальтної суміші не відповідала проектній документації.

За словами чиновника, після виявлення недоліків фірмі не заплатили частину грошей. Правда, про яку суму йшлося, Погорений не сказав.

«Тепер фірма фактично за власний рахунок переробляє цю вулицю. Зняли верхнє покриття, будуть влаштовувати товстіший шар покриття, відповідно до вимог. Це 5 сантиметрів. І буде зроблений правильний нахил дороги, якого не було зроблено», – повідомив Погорений.

Від «Наших Грошей»:

Департамент житлово-комунального господарства Чернівецької міськради 27 жовтня 2011 року уклав угоду з ТДВ «Чернівецька пересувна механізована колона № 76» відносно ремонту вулиці Каспрука, яка раніше називалася Канівська, за 7,65 млн грн. Директор підприємства – депутат Чернівецької міської ради від «Батьківщини» Василь Каглянчук. Він також є одним із співзасновників ПМК-76.

Через труднощі з фінансуванням дорогу ремонтували 2 роки. Її відкрили у листопаді 2013 року. Тоді Каглянчук і комунальники запевняли, що дорога прослужить 10 років.