Екс-голова податкової зігріє пелетами лікарню на Кіровоградщині
20.09.2015   //  

Бобринецька центральна районна лікарня Кіровоградської області планує укласти договір з ПП «Аріїл» на поставку паливних пелетів на суму 0,69 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

За умовами акцептованої 8 вересня пропозиції, приватне підприємство має поставити лікарні до кінця поточного року 369,88 т паливних пелетів вартістю 1700 грн./т. Згідно даних ВДЗ, це середня ціна закупівель схожої продукції.

Постачальника обирали шляхом проведення переговорної процедури закупівлі через відсутність достатньої кількості учасників під час попередніх двох оголошень про проведення конкурсу.

Власником та підписантом ПП «Аріїл» є колишній керівник податкової інспекції Кіровоградського району Олена Таровик. Також вона є власником ПАТ «Пересувна механізована колона – 140», а також фермерського господарства «Фортуна – 2008», що зареєстроване в с.Велика Северинка, вул. Леніна, 2. За цією ж адресою зареєстроване також приватне підприємство «Шанс», власниками якого є Сергія Петрович та Андрій Петрович Таровик.