В Слов’янську відремонтують під’їзд за 4 мільйони через рік після обстрілу
08.09.2015   //  
Зруйнований підїзд будинку у Словянську, який вирішили відбудувати, а не зносити весь будинок

Зруйнований підїзд будинку у Словянську, який вирішили відбудувати, а не зносити весь будинок

Департамент капітального будівництва Донецької обласної державної адміністрації 2 вересня уклав угоду з ТОВ «Будівельна компанія Стек» на роботи з відбудови зруйнованого будинку у Слов’янську вартістю 3,59 млн грн.

Про це повідомляється у «Віснику держаних закупівель».

Ремонтні роботи пройдуть в будинку по вул. Бульварній, 4. Планується відновлення зруйнованої частини під’їзду будівлі та прилеглих приміщень з відновленням систем інженерного забезпечення та внутрішнього оздоблення.

Роботи повинні бути проведені протягом найближчих півроку.

Будинок було зруйновано під час боїв з проросійськими сепаратистами у 2014 році. Під час обстрілу у цьому будинку ніхто не загинув – мешканці встигли заховатись у підвалі.

Єдиним допущеним до участі конкурентом на торгах було дніпропетровське підприємство «Моноліт-Сталь», пропозиція якого виявилася на 0,26 млн грн дорожчою.

ТОВ «Будівельна компанія Стек» раніше була зареєстрована в Донецьку, але зараз прописна в Дніпропетровську. Засновники фірми залишилися ті ж самі – Сергій Коваленко та Станіслав Cпектор. Їх фірма почала отримувати підряди в Донецькій області з кінця 2013 року.