Теща замначальника львівської міліції подарувала доньці елітну квартиру ціною від $150 тисяч
07.09.2015   //  

b_f_2Олена Зюбаненко, дружина заступника начальника ГУ МВС у Львівській області Сергія Зюбаненка, стала власницею квартири в елітному будинку на вулиці Бойківській у Львові на підставі договору дарування. Про це повідомляють «Наші Гроші.Львів» з посиланням на дані проекту «Гарна хата».

Загальна площа квартири 118,8 кв. м. Нині житло тут продають за ціною від $1,3 тис. за кв. м. Відтак тепер нерухомість дружини Зюбаненка має коштувати не менше $150 тис.

Квартиру у квітні 2014 року подарувала мати Олени Зюбаненко – Марина Бойченко. Вона придбала нерухомість у грудні 2012 року. Нагадаємо, що Сергій Зюбаненко очолив Львівське міське управління ГУ МВСУ у Львівській області на початку 2012 року. До того він працював начальником міліції в Кременчуку.

В ефірі телеканалу ZIK навесні цього року Олена Зюбаненко розповідала, що квартира належить їм та батькам. Окрім того, на той момент за нерухомість ще виплачували кредит. Згідно з інформацією в держреєстрі, нині не має ні заборон на відчуження цієї квартири, ні відомостей про іпотеку.

Також з декларацій про доходи Сергія Зюбаненка відомо, що раніше його дружина Олена володіла квартирою площею 63 кв. м в Кременчуку, яку у 2013 році вона продала за 320 тис. грн (на той момент приблизно 40 тис. дол).

За 2014 рік Сергій Зюбаненко задекларував майже 123 тис. грн власного доходу. А його дружина минулоріч продала автомобіль Акура (2008 р.в.) за 240 тис. грн плюс заробила 18 тис. грн.

Як з’ясували «Н.Г. Львів», теща Сергія Зюбаненка Марина Бойченко є співвласницею двох фірм в Криму (м. Керч): ТОВ «Спейс-Комп» (частка 7,1%, надання в оренду й експлуатацію власного чи орендованого нерухомого майна ) і ТОВ «Вокант» (частка 34%, водопровідні, каналізаційні та протипожежні роботи).