Судимий хабарник відремонтує навчальні заклади в Бердянську за 6 мільйонів
07.09.2015   //  

Управління капітального будівництва, реконструкції та технічного нагляду Бердянського міськвиконкому за результатами тендерів 1 вересня уклало дві угоди на ремонті роботи в навчальних закладах міста з ТОВ «Он Лайн Азов-Юг» загальною вартістю 3,48 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

За 2,28 млн грн. підрядник має здійснити капітальний ремонт покрівлі ЗОШ №11 по бульвару Гайдара, 9.

Ще 1,19 млн грн. коштуватиме капітальний ремонт сантехнічних мереж ДНЗ 35 по вул. Маяковського, 27а.

«Он Лайн Азов-Юг» також обрано переможцем ще одного тендеру вартістю 2,91 млн грн. на капітальний ремонт будівлі ДНЗ№39 по вул. Шаумяна, 12а. Перелік робіт включає заміну вікон на металопластикові, утеплення фасаду і стелі, заміну системи опалення, тощо. По цих торгах пропозиція фірми вже акцептована і остаточна угода має бути укладена до 19 серпня.

У всіх трьох тендерах були дешевші пропозиції від інших учасників, але їх відхилили через претензії до документації: капітальний ремонт сантехнічних мереж ДНЗ №35 ТОВ «Техекс-газ» пропонувало виконати за 0,99 млн грн.; капітальний ремонт покрівлі ЗОШ №11 ПП «Метресурс» пропонувало виконати за 2,19 млн грн.; здійснити капітальний ремонт будівлі ДНЗ№39 бердянське ТОВ «Моноліт» пропонувало за 2,87 млн грн.

«Он Лайн Азов-Юг» належить Владиславу і Тетяні Андрєєвим. Владислав Андрєєв був співвласником і директором ТОВ «Он Лайн Азов», яке вже ліквідоване. В якості директора цієї фірми Андрєєва судили за вимагання хабара, але звільнили від відповідальності за амністією.