Журналісти знайшли нові маєтки Льовочкіної під Києвом (фото)
03.09.2015   //  

Оточення Льовочкіних володіє нерухомістю в селі Гнідин Київської області. Про це йдеться в сюжеті Максима Опанасенка для «Слідства.Інфо».

Ділянки знаходяться на території Гнідинської сільської ради поблизу Бортничів, на межі з Києвом.

льопа маєток у гнідині

Три ділянки землі тут записані на Марію Терентіївну Льовочкіну, яка походить із села Триліси і була доцентом Національного авіаційного університету. Одна ділянка Львочкіної вже забудована і оточена високою огорожею. На двох інших саме активно ведуться роботи.

ЗМІ називають жінку рідною тіткою глави адміністрації президента Януковича – Сергія Львочкіна, який свого часу був прописаний у Трилісах і навіть відбудував там церкву. Сам Сергій Львочкін у коментарі «Слідству.Інфо» спочатку заявив, що нічого про це не знає і це може бути співпадіння, але потім сказав: «Але в мене є така родичка».

льопа тьотя

Хто і коли виділив Марії Львочкіній цю землю журналістам з’ясувати не вдалося. Гнідинська сільрада, на території якої знаходяться ділянки, повідомила, що цією землею не розпоряджається і скерувала інформаційний запит до Бориспільської райдержадміністрації. Остання повернула запит до Гнідинської сільради.

льопа деклараціяльопа маєток

В Гнідині також має закриту базу відпочинку партнер Сергія Льовочкіна – Олег Титаренко. У 2006-2012 рр. Титаренко був топ-менеджером банку «Кліринговий дім». Сьогодні народний депутат Юлія Львочкіна (сестра Сергія Львочкіна) є офіційною акціонеркою цього банку.

Площа володінь Титаренка складає 1420 кв.м. На території є банно-оздоровчий блок і власне футбольне поле. Місцеві називають маєток не інакше як «баня Львочкіних».

титаренко хата

База відпочинку Олега Титаренка розкинулась на ділянці площею 3,75 га, що була передана в оренду, а пізніше продана ТОВ «ТОН». Співвласницею цієї фірми є Юлія Льовчкіна. У коментарі журналістам Львочкіна зізналася, що на початку 2000-х мала інвестицію в селі Гнідин – кілька земельних ділянок, але стверджує, що вона потім їх продала.

У день виходу сюжету в ефір журналіст Максим Опанасенко повідомив у Фейсбуці, що адвокат Льовочкіних вимагає від «Першого суспільного» і «Громадського» не випускати сюжет, оскільки інформація в ньому не відповідає дійсності, а також спростувати інформацію в анонсі до програми.

Раніше журналісти повідомляли, що Юлія Льовочкіна забудовує острів в елітному селищі Козин.