Льотний коледж знайшов 2 мільйони на розміщення своїх працівників у готелі
21.08.2015   //  

Кременчуцький льотний коледж Національного авіаційного університету Міносвіти і науки України 10 серпня уклав угоду з ТОВ «Укрпродторгсервіс» на послуги з надання готельних номерів вартістю 1,93 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Коледж влітку двічі пробував провести торги на послуги тризіркового готелю для своїх представників у Кременчуці на серпень-грудень. Однак отримав лише одну пропозицію від готелю «Кремінь» по вул. Жовтнева,1. Відтак для укладення угоди було проведено переговорну процедуру з власником цього готелю.

Відомо, що коледж хотів замовити проживання у готелі наступну кількість номерів при одномісному розміщенні: двокімнатний люкс – 360 чоловікодіб, напівлюкс – 3240 чоловікодіб і стандарт – 1080 чоловікодіб. Все це без харчування. Номери готелю повинні бути обладнані холодильником, мінібаром, бездротовим інтернетом (Wi-Fi), тощо.

Згідно з прайслистом готелю, ця кількість номерів мала б коштувати коледжу понад 2 млн грн., відтак готель, вочевидь, надав гуртову знижку.

За даними ЄДР, власниками ТОВ «Укрпродторгсервіс» є Павло Кравченко та кіпрські фірми «Крестенто холдінгз лтд» і «Врабіно холдінгз лімітед». Їх бенефіціарами вказано мешканців Панами Летицію Монтойю, Імогена Вілсона, Франциска Переса, кіпріотку Елені Марагакі та Равінію Лінді з Сейшельських островів.

Павло Кравченко відомий як засновник приватної школи «АДА» та Кременчуцького університету економіки, інформаційних технологій і управління.