Власники «Ер-Джі-Дейти» завели нову «прокладку» на програмні мільйони Фонду соцстраху
20.08.2015   //  

Фонд соцстрахування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України 13 серпня за результатами тендерів уклав низку угод з ТОВ «Інститут розробки інформаційних систем» на послуги щодо супроводу Централізованої інформаційно-аналітичної системи Фонду (ЦІАСФ) на 5,28 млн грн.

Замовлено:

  • системний супровід прикладної підсистеми надання медико-соціальних та реабілітаційних послуг – 948320 грн.;
  • системний супровід прикладної підсистеми управління централізованими інформаційними ресурсами та підсистемами централізованого реєстру потерпілих 1486200 грн.;
  • системний супровід прикладної підсистеми відшкодування шкоди ЦІАСФ       2139400 грн.;
  • системний супровід інформаційно-аналітичної системи Фонду 709870 грн.

ТОВ «Інститут розробки інформаційних систем» до цього лише одного разу вигравало державний тендер – у липні компанія виграла підряд Управління справами Верховної Ради України на послуги з корегування та супроводження програмно-технічного комплексу «Архів» вартістю 150 тис грн.

Засновниками ТОВ «Інститут розробки інформаційних систем», створеного у березні 2015 року, є Костянтин Гороховський і Анатолій Чадюк.

Раніше Чадюк згадувався як директор ТОВ з майже ідентичною назвою – «Інститут інформаційно-аналітичних систем», яка існувала при науковому парку «Київська політехніка». Засновниками того ТОВ були Олексій Забара, Костянтин Гороховський і його батько Микола.

У свою чергу Микола Гороховський і Забара відомі як засновники ТОВ «Ер-Джі-Дейта Україна», ТОВ «Ер-Джі-Дейта» та ТОВ НВП «Ер-Джі-Дейта». Ці фірми також отримували та отримують щорічні підряди на супровід інформаційно-аналітичної системи Фонду соцстрахування, а вищезгаданий Чадюк представляв їх на тендерах.

Лише у березні 2015 року НВП «Ер-Джі-Дейта» отримало від Фонду соцстраху 3,50 млн грн. на супровід різних підсистем ЦІАСФ.

Загалом фірми з назвами «Ер-Джі-Дейта» з моменту заснування «Вісника держзакупівель» у 2008 році отримали підряди Фонду соцстрахування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України на загальну суму 152,43 млн грн.