Захист урядового порталу від Ddos-атак коштуватиме півмільйона
04.08.2015   //  

Господарсько-фінансовий департамент Секретаріату Кабінету Міністрів України у липні уклав низку угод на послуги поліграфії та щодо підтримки інформаційних систем та оргтехніки на загальну суму 3,15 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

ТОВ «ІТ-інтегратор» отримає 453 тис грн. за послуги захисту Єдиного веб-порталу органів виконавчої влади від Ddos-атак та 160 тис грн. за ліцензію на програмний комплекс антивірусного захисту на 850 робочих станцій та серверів.

Супроводження Єдиного веб-порталу органів виконавчої влади за 250 тис грн. забезпечить ТОВ «Софтлайн ІТ». Ще 300 тис грн ця ж фірма отримає за супроводження Єдиної інформаційно-аналітичної системи Секретаріату Кабінету Міністрів України (ЄІАС СКМУ).

ТОВ «РДТЕХ» отримає 768 тис грн за техпідтирмку промсистеми керування базами даних «Oracle», ТОВ «МККУ-мережі» за 70 тис грн супроводжуватиме систему «Кадри Секретаріату Кабінету Міністрів України».

ТОВ «ВС технолоджі» отримає 645 тис грн на заправку старих та поставку нових картриджів для принтерів. Найдорожче коштували нові картриджі для Xerox Phaser 6360 – від 10 318 до 11 350 грн за штуку.

Ще 505 тис грн розділили ТОВ «Інпрес» і ТОВ «Мій офіс» на 93 тисячі конвертів та різноманітні бланки.

З конвертів найдорожче коштує 2,22 грн конверт з розширенням «Урядовий», крафт-папір з друком, клапан відкриття з правого боку. Конверт без розширення «Урядовий» для облдержадміністрацій коштує 96 копійок.