Нардеп Лабазюк і оточення «свободівця» розділили 16 мільйонів на дороги
22.07.2015   //  

Служба автомобільних доріг у Хмельницькій області 16 липня уклала угоди на поточний ремонт доріг на суму 16,02 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Дорогу Ярмолинці-Сатанів за 5,70 млн грн. ремонтуватиме ПП «Аграрна компанія 2004». Ця ж фірма отримає 5,74 млн грн. на ремонт дороги Чернелівка-Городок-Смотрич.

Також 4,58 млн грн. отримає ТОВ «Техно-Буд-Центр» на дорогу Кременець- Біла Церква-Ржищів.

Техзавданням передбачено фрезерування покриття, а місцями ямковий ремонт без розламування, влаштування нових шарів покриття, укріплення узбіч щебенем.

Засновниками фірми «Аграрна компанія 2004», зареєстрованої у Волочиську, є ТОВ «Група компаній «Вітагро», якою володіє виходець з Хмельниччини народний депутат Сергій Лабазюк, і ТОВ «Інвестиційна компанія «Вітагро», заведена на Сергія Лабазюка і згадане ТОВ «Група компаній «Вітагро». У Верховній Раді Лабазюк є членом депутатської групи «Воля народу».

«Техно-Буд-Центр» належить Григорію Процику. Раніше співвласником фірми разом із Проциком був Любомир Грегоращук, чий син Андрій Грегоращук є депутатом Тернопільської міськради від партії ВО «Свобода». Крім того, депутат Грегоращук є зятем керівника Служби автодоріг у Рівненській області Юрія Проника, який раніше обіймав аналогічну посаду в Тернопільській області.

За даними Віснику держзакупівель, Служба автодоріг у Хмельницькій області в цьому році вже провела тендерів на 35,87 млн грн.