Донецька фірма після переїзду у Київ натендерила на будматеріалах у столиці вже 22 мільйони
22.07.2015   //  

ПАТ «АК «Київводоканал» 10 липня за результатами тендер уклав угоду з ТОВ «Укртрансбрікет» на постачання піску та щебеню на 13,62 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Пісок річковий придбано по 57,60 грн./т, щебінь 20х40 і 40х70 по 177,60 грн./т.

ТОВ «Укртрансбрікет» було засновано у Донецьку макіївчанкою Ангеліною Чумак. Компанія у 2012 році виграла низку тендерів виключно ДП ДП «Луганська Обласна дирекція з ліквідації збиткових вугледобувних та вуглепереробних підприємств».

Після окупації Донецьку терористами ДНР «Укртрансбрікет» був зареєстрований у Києві на Едуарда Горелова, директор – В’ячеслав Овчаренко. Новим місцем прописки став будинок по вул. Обсерваторній, 7

Єдиним конкурентом «Укртрансбрікету» на тендері було ТОВ «Пром-техно група» Олега Вакуленка, яка прописана у сусідньому будинку з «Укртрансбрікетом» – по вул. Обсерваторна, 10.

На тендер також подавало заяву ТОВ «Данко» з Словянська Донецької області. З цією фірмою «Укртрансбрікет» у березні цього року розіграв 1,1 млн грн. Комунального підприємства по утриманню зелених насаджень Печерського району м.Києва на постачання рослинного грунту. Однак на вищезгаданому тендері «Київводоканалу» до «Данко» були висунуті претензії щодо оформлення довідок і заявку було відхилено, хоч вона і була дорожчою від переможця. Засновниками «Данко» є Валентина і Денис Чумаки також з Макіївки, як і перша власниця «Укртрансбрікету» Ангеліна Чумак.

Після переїзду до Києва «Укртрансбрікет» почав регулярно вигравати тендери столичних комунальників. З квітня цього року фірма вже отримала підряди на 22,14 млн грн. на постачання піску, щебеню та деревини.