Збирати з киян гроші за газ буде радник Бойка з Держслужби охорони
20.07.2015   //  

Директором дочірнього підприємства «Київгазу» «КиївГазЕнерджи», якому з липня делегували функції обслуговування споживачів, призначений Красавін Владислав Миколайович.

Особа з таким ПІБ відома як помічник на громадських засадах голови парламентської фракції «Опозиційного блоку» Юрія Бойка. Нагадаємо, головою правління «Київгазу» є зять Юрія Бойка – Сергій Горовий.

Окрім того з червня 2013 р. до листопада 2014 р., полковник міліції Краса він займав посаду начальника управління керівництва міліції охорони Державної служби охорони при ГУМВСУ. До того три роки (2010-2013 р.р.) Красавін очолював ДСО в Київській області. Ще раніше, на початку 2000-х, був відомий як начальник відділу з керівництва спецпідрозділом «Титан».

Також у 2010 р. Красавін був обраний до Обухівської райради від Партії регіонів.

Сергій Горовий є співвласником бізнесів негазового спрямування: видавничого дому «Вавилон» (журнали «XXL», «Officiel» – креативний директор дочка Бойка Ярослава, «Pink» – шеф-редактор друга дочка Бойка Ульяна), телерадіокомпанії «Ностальгія», а також агентства нерухомості «Брістелла-Плюс».

Згідно з останніми даними SMIDA головою наглядової ради «Київгазу» досі значиться Євген Фоменко. Його називають людиною Олександра Пузанова – екс-замголови КМДА, друга і юриста Сергія Льовочкіна, однокласника його сестри Юлії Льовочкіної та її радником як народного депутата. В 2010-2014 р. Фоменко очолював ПАТ «Київенергохолдинг», який утримує пакети акцій в «Київгазі» і «Київводоканалі».

До 2012 р. ревізійну комісію «Київгазу» очолював Олег Титаренко, також відомий як директор структур Юлії Льовочкіної – благодійного фонду «Сучасність», ТОВ «Тон», ТОВ «Іст-Вест Кепітал Інвестмент», а також ТОВ «Фінексперт» Івана Фурсіна, партнера Сергія Льовочкіна. До 2012 р. Титаренко також був головою Наглядради банку «Кліринговий дім», основними власниками котрого є Льовочкіна і Фурсін.