Безкоштовним адвокатам в регіонах проведуть IP-телефонію за 14 мільйонів
06.07.2015   //  

Координаційний центр з надання правової допомоги 24 червня за результатами тендеру уклав угоду з ТОВ «Невада» на створення комплексної інформаційно-аналітичної системи забезпечення надання безоплатної правової допомоги вартістю 13,92 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Замовлено встановлення системи IP-телефонії (на 1100 ІР-телефонів) у Координаційному центрі з надання правової допомоги, у 25 регіональних центрах та у 100 місцевих центрах.

Ціни на придбані телефони та ІР-АТС у «ВДЗ» не опубліковано.

На тендер подавали заявки шість компаній, однак з різних причин, у тому числі і через невідповідність технічному завданню, пропозиції фірм «Одіком ЛЛС», «БМС техно» та «Енглер» були відхилені. Всі вони були дорожчими від переможця.

Засновником ТОВ «Невада» є Євгеній Єрмолаєв. На сайті фірми немає даних про вартість ІР-телефонів, якими торгує компанія.

Місцеві центри центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги мають розпочати свою роботу з 1 липня. Вони організовуватимуть цю послугу для соціально незахищених категорій громадян. У Києві вже працюють чотири таких центри.

Координаційний центр з 2012 року очолює Андрій Вишневський.