Рідна фірма «регіонала» отримає 12 мільйонів на сільський водовід
05.07.2015   //  

Департамент житлово-комунального господарства та будівництва Дніпропетровської облдержадміністрації 17 червня уклав угоди на будівництво водоводів с. Петрове, смт Софіївка і Північний ГЗК – вул. Північна с. Сергіївка. Загальна вартість угод складає 14,30 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Більша частина суми 12,16 млн грн. піде на влаштування водопостачання с. Петрове, смт Софіївка до межі Запорізької сільської ради Софіївського району. Договір підписано до кінця 2016 року. Підрядником обрано ТОВ «Ремтекс». Його пропозиція була найдешевшою по ціні, а також фірма зобов’язалась виконати роботи за найкоротший термін – 165 календарних днів.

Власником «Ремтексу» є Марко Попов. Раніше до складу засновників цієї фірми входили Інна Рожкова і Юрій Вінклер, депутат Криворізької райради від Партії регіонів.

Решту 2,13 млн грн. заплатять ПП «Універсалгазбуд» Олександра Борисюка за будівництво водоводу питної води Північний ГЗК – вул. Північна с. Сергіївка, Софіївський район, Криворізький район. Підрядник обіцяє виконати роботи за 60 календарних днів.