Одеська мерія розділила 17 мільйонів на вулиці між боксером Труханова, росіянином і екс-депутатом
05.07.2015   //  

Управління дорожнього господарства Одеської міськради 16-23 червня уклало угоди на поточний ремонт вулично-дорожньої мережі на суму 17,07 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Йдеться про ямковий ремонт, влаштування верхніх покриттів з асфальтобетону, вивезення сміття. Місце проведення ремонту не уточнюється. Вказаний тільки обсяг робіт.

ТОВ «СК Автострой» за 8 млн грн. відремонтує 12 200 кв.м. покриття. У середньому вартість ремонту складе 655 грн/кв.м.

«СК Автострой» близька оточенню мера міста Геннадія Труханова. Офіційно засновником є одесит Віктор Гнезділов. У минулому Гнезділов був тренером по тайському боксу у фітнес-центрі «Магія», який належить депутату Одеської міськради Геннадію Чекіті.

ПП «Дорлідер» за 7 млн грн. відремонтує 12 127 кв.м. Ремонт у середньому коштуватиме 577 грн/кв.м. ПП «Дорлідер» належить Завену Степаняну, донедавна відомого як громадянин Росії.

ДП «Лидер» отримає 2,08 млн грн. на ремонт 6 000 кв.м., у середньому по 347 грн/кв.м. ДП «Лидер» через ТОВ «Фортуна» володіють Руслан Гусаров і Анатолій Жураківський, екс-депутат Овівдіопольської райради від Партії зелених.