Черкаські газовики розіграли 18 мільйонів між реінкарнованими «родичками»
25.06.2015   //  

УМГ «Черкаситрансгаз» (філія «Укртрансгаз») 19 червня за результатами тендерів уклало угоди з ТОВ «Турбоенергокомплект-Сервіс» на ремонтні роботи загальною вартістю 17,58 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Рівні суми – по 5,86 млн грн. – виділено на капремонт систем підготовки циклового повітря трьох об’єктів: компресорні станції «Південнобузька», «Задніпровська» та «Кіровоградська» газопроводу «Кременчук-Ананьїв-Богородчани».

На участь у всіх чотирьох тендерах подавалося тільки дві компанії: «Турбоенергокомплект-Сервіс» і ТОВ «Олсем».

Незмінним власником «Турбоенергокомплект-сервісу» є Олег Проценко. Він же до квітня 2011 р. був власником «Олсем» (наразі фірма оформлена на Сергія Панченка).

Окрім того директором «Турбоенергокомплекту» донедавна була Лідія Костильова – вона ж очолювала «Олсем» до весни 2011р., до того ж часу фірми-конкурентки були й зареєстровані за однією адресою (Рейтарська 35-а). Тепер же «Олсем» приписаний на одному офісі з ТОВ «Сіті-Клініка», співвласником котрого є Олег Проценко (Братська 10, оф.1).

«Турбоенергокомплект-Сервіс» почав вигравати тендери в 2010 р., вигравав їх до кінця 2012 р., потім пропав з тендерів на два з половиною роки. Серед підрядників «Укртрансгазу» фірма знову з’явилася в травні цього року, вигравши 20 млн грн. «Київтрансгазу», при чому ці тендери також були розіграні з «Олсем».

Загалом на сьогодні фірма «Турбоенергокомплект-Сервіс» отримала підрядів на 63,87 млн грн., всі в системі «Укртрансгазу». Щодо «Олсем», то воно вигравало тендери в 2011-2012 р.р., загалом відомо про підряди на 12,02 млн грн.