Армія докупила переговорних засобів для бійців ще на 75 мільйонів
24.06.2015   //  

Міністерство оборони України 22 червня уклало угоду з ТОВ «Доля і Ко. ЛТД» на закупівлю техніки вартістю 74,70 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Замовлено 10 найменувань різних засобів транкового зв’язку (для здійснення голосового зв’язку між великою кількістю рухомих абонентів за умов обмеженої кількості радіоканалів).

Що саме закуповують – не уточнюють, відомо тільки, що обладнання має бути упродовж місяця доставлене в Київ на базу зберігання засобів зв’язку. Нагадаємо, раніше у цієї фірми закуповували рації виробництва «Моторола» (США).

Власниками фірми «Доля і Ко» є Лариса й Андрій Татарінцеви. Ця компанія регулярно отримує військові підряди на постачання засобів зв’язку.

За останні шість років «Доля і Ко» отримала державних замовлень на 409,54млн грн. з яких 374,98 млн грн. припало на період Антитерористичної операції на Донбасі, для якої тендери проводяться за переговорною процедурою через нагальну потребу армії та з міркувань уніфікації наявного устаткування.