Депутат отримає 26 мільйонів на освітлення Кривого Рогу
20.06.2015   //  

Управління капітального будівництва виконкому міської ради Кривого Рогу Дніпропетровської області 15 червня уклало низку угод на будівельні роботи на суму 29,29 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Більша частина цієї суми 22,72 млн грн. піде на будівництво мереж зовнішнього освітлення. Підрядником є ТОВ «Криворіжелектромонтаж». Ця фірма також отримає 3,65 млн грн. на реконструкцію акумуляторної знижувальної підстанції та освітлення станції швидкісного трамвая «Будинок Рад».

Керівником «Криворіжелектромонтажу» значиться Григорій Ткаченко, депутат Криворізької міської ради від групи «Опозиційний блок», раніше входив до фракції Партії регіонів. Співвласниками фірми «Криворіжелектромонтаж» є Ірина Литвин, а також ПАТ «КЕМ», одноосібним власником котрого є Микола Ткаченко, син Григорія Ткаченка.

Ще 2,91 млн грн. за додаткові роботи по реконструкції проспекту Карла Маркса заплатять ПАТ «Криворіжіндустрбуд», співвласниками якого є депутат Криворізької міськради від Партії регіонів Микола Земляний та його син Андрій. З 2012 року з «Криворіжіндустрбудом» підписано договорів на реконструкцію проспекту Карла Маркса на 72,87 млн грн.