«Прикарпаттрансгаз» розіграв 30 мільйонів на ремонти між юристами і оточенням скандального Ісаєнка
19.06.2015   //  

«УМГ «Прикарпаттрансгаз» (філія «Укртрансгаз) 12 червня за результатами тендеру уклав угоду з ТОВ «УкрТехноРесурс» на ремонтні роботи вартістю 29,56 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Замовляють реконструкцію системи автоматичного керування та системи паливного регулювання на газоперекачувальному агрегаті ст.№2 компресорної станції КС-2 «Долина».

Власником фірми «УкрТехноРесурс» є юридична компанія ПП «Правові корпоративні системи», котре належить Василю Яковенку й офіційний телефон котрої з ЄДР належить ще одній юридичній фірмі «Правовий фактор». Директором «УкрТехноРесурс» є Олександр Вацеба.

Єдиним конкурентом «УкрТехноРесурсу» було ТОВ «Евроспецбуд», власником і директором котрого є Нікіта Кожедуб. Він також відомий як директор фірм ТОВ «Житлозабудова», кінцевими власниками котрого є Анатолій Сільчук та Андрій Бондарець, пов’язані із екс-заступником міністра регіонального розвитку та будівництва Дмитром Ісаєнком, на початку року звільненим через скандал із отриманням статусу учасника АТО. Сільчук – виходець з Центрального спеціалізованого управління Міноборони, там він працював одночасно з Ісаєнком. Бондарець же свого часу як співвласник фірм вказував місцем прописки адресу дружини Ісаєнка Наталі.

Бондарець також донедавна був співвласником ТОВ «УРН «ПІБ» – підрядника розбудови резиденції «Синьогора» у с.Гута Івано-Франківської області при президенті Януковичу.

Окрім того донедавна Бондарець був співвласником ТОВ «Білдінг Плюс» (до 2011 р. Нікіта Кожедуб очолював і цю компанію) разом з колишнім зам міністра оборони Вячеславом Кредісовим, який нині є помічником народного депутата від БПП Анатолія Матвієнка. На останніх президентських виборах Матвієнко керував кампанією Порошенка в Івано-Франківській області.