«Енергоатом» віддасть 12 мільйонів за обладнання дніпропетровському новачку
13.06.2015   //  

ДП «НАЕК «Енергоатом» 5 червня за результатами тренінгу уклало угоду з ТОВ «Дніпроенергоконтракт» на закупівлю обладнання на 12,16 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Замовлено програмно-технічний комплекс моніторингу та діагностики стану водно-хімічного режиму технологічних середовищ для Запорізької АЕС.

Фірма «Дніпроенергоконтракт» заснована у Дніпропетровську лютому минулого року, має 1 тис грн. статутного капіталу, власницею є Любов Шаврова, директором Світлана Горбенко.

Вигравати тендери компанія почала минулого літа, за цей час отримала підрядів на 14,40 млн грн., усі в системі «Енергоатому», тобто нинішній тендер – найбільший з усіх.

Конкуренцію на тендері склали ТОВ «Вестрон» (на 60% належить американській фірмі «Вестінгауз Електрик Компані», відомому електротехнічному та атомному виробнику) і ТОВ «ППА Славутич» (на 70% належить словацькому «ППА Контролл», решту ділять навпіл Микола Сіренко й Тарас Куриленко).

На участь у тендері також подавалося ТОВ «НВП «Тетра». Фірма пропонувала обладнання на 3,5 млн грн. дешевше від переможця. Однак пропозицію відхилили за технічну невідповідність.