Коломойський програв дружині луганського податківця поставки автогазу «Укрпошті» на мільйон
08.06.2015   //  

Луганське відділення УДППЗ «Укрпошти» за результатами тендеру уклало з ТОВ «Торгова компанія «Едельвейс» угоду про постачання 97,74 тис літрів автогазу на загальну вартість 0,96 млн грн.

Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Тендера ціна склала 9,82 грн/л, це більш ніж на гривню дорожче він нинішніх цін на автозаправках у Луганській області.

“Едельвейс” має поставляти автогаз протягом 2015 року у Старобільск.

Тендер пройшов у формі відкритих торгів, заявки на участь в яких подали п’ять фірм. Це ТОВ ВТФ «Авіас» (Дніпропетровськ), ТОВ «Мікс маркет» (Сєвєродонецьк). ПП «Таблерон» (Лисичанськ), ТОВ «Виробничо-торгівельна фірма «Октава» (Лисичанськ) і ТОВ «ТК «Едельвейс» (Старобільск).

Але конкурсний комітет відхилив пропозиції «Авіас», «Таблерона» та «Мікс маркет» через неповний пакет поданих документів. Наприклад, у «Авіас» були відсутні печатки Держкомстату на документах фінансової звітності.

З компаній, які не були допущені до конкурсу, найнижча цінова пропозиція була у «Авіас» – 0,98 млн грн. Це на 20 тис грн більше, ніж пропозиція переможця.

Власниками «ТК Едельвейс» в державному реєстрі вказані Олександр Гамаза та Людмила Фесько. Гамаза в 2010 році обирався до Старобільскої райради від Партії регіонів. Чоловік Фесько Олександр очолює управління внутрішньої безпеки ГУ Міндоходів у Луганській області.