Наступник Авакова отримає 36 мільйонів на ремонт вулиць в Полтаві
29.05.2015   //  

Управління житлово-комунального господарства Полтавського міськвиконкому 25 травня уклало угоди з ПАТ «Управління механізації будівництва № 23» на ремонт вулиць на суму 36,42 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Більша частина суми 31,85 млн грн. піде на капітальний ремонт вулиці Великотирнівська. У списку робіт – перевлаштування водопроводу, тепломережі, зливової каналізації, ремонт дорожнього одягу, благоустрій та ін.

Решта 4,57 млн грн. піде на капремонт вулиці Рози Люксембург. Передбачено влаштування нових зливоприймальних колодязів, ремонт покриття проїзної частини, ремонт заїзних кишень, в’їздів, тротуарів та ін.

«Управління механізації будівництва № 23» зареєстроване в селі Терешки на Полтавщині. Його акціонерами є харків’яни Олексій Абросімов (43%), Юрій Шляхта (21%) – депутат Харківської облради від Батьківщини, Олена Шляхта (25%), яка є дружиною Юрія.

Шляхта став депутатом облради у 2012 році, замінивши Арсена Авакова, який пройшов до парламенту.

Єдиним конкурентом, допущеним до торгів, було харківське ПП «Будгарант-7» Лариси Твердохлеб.

В одному з тендерів щодо ремонту вулиці Р.Люксембург 7 намагалась узяти участь місцева фірма ТОВ «ДРСУ Полтава» з дешевшою пропозицією вартістю 4,33 млн грн. Однак її не допустили до оцінки через неповний пакет документів. Фірма не підтвердила інформацію, що не є банкрутом, а також не подала витягу з реєстру чи довідки, що її представник на торгах не притягувався до відповідальності за корупційне правопорушення.