Залізничники скупилися металом в Ахметова на 47 мільйонів
26.05.2015   //  

ДП «Укрзалізничпостач» 18 травня за результатами тендерів уклало угоди з ТОВ «Метінвест-СМЦ» на закупівлю металу на загальну суму 47,18 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Замовлено прокат, швелера, кутики й катанку, усе на поточний рік. Початково угоди було укладено на суму 49,66 млн грн., однак потім по всіх контрактах було підписано додатковий договір про зменшення суми закупівлі, таким чином загальна цифра зменшилася на два з половиною мільйони.

Компанія «Метінвест-СМЦ» входить в холдинг «Метінвест» Рината Ахметова й Вадима Новінського.

Єдиним конкурентом «Метінвесту-СМЦ» було дніпропетровське ТОВ «Металобази Комекс Сервіс». Фірма заснована у квітні минулого року, власницею є Олена Чепурна з Новомосковська Дніпропетровської обл. Компанія має 1 500 грн. статутного капіталу й  тендерів поки не вигравала.

Натомість відомо про підряди на суму 51,04 млн грн., отриманих фірмою з аналогічною назвою – ТОВ «Металобази Комекс». На нинішньому тендері «Металобази Комекс Сервіс» вказали контактним номер, який раніше був зареєстрований на «Металобази Комекс».

Останню фірму заснували Олександр Ашкіназі і ТОВ «Юніком Капітал» Дмитра Мішалова, Михайла Тульчинського і Лариси Флакс (один з генпідрядників НСК «Олімпійський», працював разом з «Київміськбудом»). Раніше компанія була приписана в Дніпропетровську, однак зараз перереєстрована в захоплений бойовиками Луганськ й перебуває у стані ліквідації через банкрутство. Позов про банкрутство подала компанія ТОВ «Майстер-Буд» за борг в 509 тис грн., при цьому співвласниками «Майстер-Буд»  є ті ж Мішалов, Тульчинський і Флакс.

уз ц_ни 1уз ц_ни 2

уз ц_ни 3уз ц_ни 4

уз ц_ни 6