Дві рідні фірми з Ясинуватої прийшли на тендер з ремонту вагонної дільниці за 11 мільйонів. Одна перемогла
21.05.2015   //  

ДП «Південна Залізниця» 14 травня за результатами тендеру уклало угоду з ТОВ «БК«Сіті-Інвест-Буд» на капремонт старої будівлі технічної станції Сумської вагонної дільниці за 10,80 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

До кінця поточного року на станції повинні виконати перелік робіт з заміни металоконструкцій, перекриттів і покрівлі, вікон і дверей, реконструювати фасад, перепланувати внутрішні приміщення, замінити комунікації, також у вартість замовлення входить закупівля меблів.

Фірма «БК«Сіті-Інвест-Буд» була заснована в січні цього року, за місяць до оголошення тендеру. Власником є Андрій Кашлік, директором – Наталя Фадєєва. Фірма зареєстрована у Харкові, разом з тим Кашлік – мешканець з Ясинуватої (Донецька обл., на сьогодні знаходиться на лінії вогню). Щодо Наталі Фадєєвої, то в Ясинуватій особа з таким ПІБ також відома як директор фірми ТОВ «ТК «Центр-Плюс», власником котрого є Сергій Фатєєв.

Загалом на участь у тендері подавалося 7 компаній, допущеними до участі виявилися тільки два конкуренти.

Перший – СП «Агроспецмонтажник» з Ясинуватої. Власником фірми є ТБК «Трансбудсервіс», засновниками котрого значиться низка фізосіб, серед котрих – той самий Сергій Фатєєв, Раїса Русаченко – дружина мера Ясинуватої, а також Михайло Бештанко, відомий як депутат Донецької облради від Партії регіонів. «Агроспецмонтажник»  зареєстрований за однією адресою і з тими ж контактними телефонами, що і «Центр-Плюс» Фатєєва.

Другим конкурентом було дніпропетровське ТОВ «Днепрспецремонт» Іллі та В’ячеслава Дідиків.

Решта чотири пропозиції були відхилені. Компанії пропонували виконати роботи в два рази дешевше за «Сіті-Інвест-Буд», однак виявилося, що у них у всіх в кошториси не врахована частина робіт, окрім того неповні пакети документів.