Ірпінь знайшов 6 мільйонів на реконструкцію спортшколи
20.05.2015   //  

Управління освіти і науки Ірпінської міської ради 14 травня за результатами тендеру уклало угоду з ТОВ «Діо-спорт» на реконструкцію спортмайданчиків й благоустрій дитячо-юнацької спортивної школи за 5,89 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Мають облаштувати проїзди й тротуари, поля для футболу й волейболу, тенісний та гімнастичний майданчик, у вартість реконструкції також входить озеленення, закупівля й монтаж спортивного обладнання.

Власником і директором фірми «Діо-Спорт» є Едуард Доманський, за останні сім років фірма виграла тендерів на 19,01 млн грн.

Єдиним допущеним конкурентом стало ТОВ «Дитячі та спортивні майданчики» (власники Олександр і Марія Руденки, Олександр Лебедько та Олена Івасик).

На участь у торгах також подавалося ТОВ «Новобуд-ВС» Сергія та Валентини Натальчук, фірма пропонувала виконати роботи за 5,53 млн грн., тобто на третину мільйона дешевше, однак пропозиція була відхилена: в документах на підтвердження відсутня цінова пропозиція (цифра зафіксована зі слів директора), реєстр наданих документів не прошитий, а його сторінки не пронумеровані.

Нагадаємо, нещодавно в Ірпіні також замовили реконструкцію центрального міського стадіону за  6,80 млн грн.