- НАШІ ГРОШІ - https://nashigroshi.org -

Рідня земельного «смотрящего» Харкова за мільйон робитиме архітектурний план міста

Департамент містобудування, архітектури та генерального плану Харківської міської ради 21 квітня уклав угоду з ТОВ «Фірма «Сатор» на розробку історико-архітектурного опорного плану міста. Вартість договору складає 845 тис грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Виконання робіт передбачає архівні та бібліографічні пошуки, аналіз історичних документів, натурні обстеження населеного пункту, аналіз ландшафту, фотофіксацію нерухомих об’єктів культурної спадщини, історичної забудови, класифікацію нерухомих об’єктів культурної спадщини.

Єдиним конкурентом на торгах було ТОВ «Інститут Харківпроект», засновником якого є колектив з 75 фізосіб.

Фірма «Сатор», що виграла тендер, створена у липні минулого року. Засновницею і директором значиться Вікторія Стєпічева. Свого часу вона була прописана в одній квартирі з Андрієм Стєпічевим, якого в ЗМІ [1] називали негласним куратором земельних питань Харківської області. У 2013 році Стєпічев був відомий як радник голови Державного агентства земельних ресурсів України.

За даними реєстру майнових прав, Андрій Стєпічев володіє приміщеннями в Харкові по вул.Короленка,16. За цією адресою розміщується Управління держземагентства у Харківській області і Реєстраційна служба міського управління юстиції.