Партнери екс-замдиректора «Укртрансгазу» отримають 52 мільйони на ремонти в системі «Укртрансгазу»
28.04.2015   //  

УМГ «Харківтрансгаз» 17 квітня уклало угоди з ТОВ «Газпромбудмонтаж» на ремонт на суму 51,87 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Роботи мають виконати до кінця червня 2016 року.

Найбільше 16,30 млн грн. піде на частковий ремонт з заміною труб МГ «Перещепіно-Дніпропетровськ».

14,67 млн грн. коштуватиме частковий ремонт з заміною труб МГ «ШДО-2» Дніпропетровськ-Кривий Ріг.

Також 9 млн грн. заплатять за ремонт ділянки ізоляційного покриття з частковою заміною труб газопроводу-відгалуження до ГРС м. Павлоград (Дніпропетровська область).

Ще в сумі 6,66 млн грн. виділять на ремонт ділянок ізоляційного покриття МГ «Острогозьк-Шебелинка» (Харківська область) і 2,75 млн грн. на ремонт ділянок ізоляційного покриття МГ «ШДО-2» (Харківська область).

Решта 2,50 млн грн. піде на ремонт трубопроводу з заміною захисного покриття і частковою заміною труби ШДКРІ DN 1200 дільниці Дніпропетровськ-Кривий Ріг.

«Газпромбудмонтаж» заснував у 2010 році у м.Вишневе під Києвом Василь Шкробтак. Пізніше «Газпромбудмонтаж» змінив адресу реєстрації на м.Львів і змінив засновників, якими стали Назарій Петренко, Світлана Гонта, Руслан Калашник і Олег Галаган.

Руслан Калашник походить з м. Калуш Івано-Франківської області. Олег Галаган також свого часу був прописаний в Калуші. Уродженцем Калуського району є теперішній президент «Укртрансгазу» Ігор Прокопів. Раніше Прокопів очолював «Івано-Франківськгаз» (2003-2009), був депутатом Івано-Франківської міськради, керував міською організацією партії «Фронт Змін».

У 2011 році Галаган і Калашник мали спільну фірму «Бріск Трейд Україна» з Ернестом Сейтхаліловим, який у 2008-2009 рр. був замдиректора з капбудівництва і матеріально-технічного обслуговування ДП «Укртрансгаз».

Єдиним конкурентом на останніх торгах була харківська компанія «Фобос» Сергія Курганського, Юрія Родовільського і Олександра Авдєєва.

За даними Вісника держзакупівель, «Газпромбудмонтаж» вигравав тендери у 2012-2013 рр. від «Донбастрансгазу» на суму 26,60 млн грн. Інформації про підряди компанії «Фобос» у ВДЗ немає.