Нардеп Лабазюк і оточення «свободівця» відхопили більшу частку з 14 мільйонів на дороги Хмельниччини
28.04.2015   //  

Служба автомобільних доріг у Хмельницькій області 14-20 квітня уклала угоди на ямковий ремонт доріг на суму 14,25 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

ПП «Аграрна компанія 2004» отримає 4,60 млн грн. на ямковий ремонт покриттів струменевим методом на автодорогах Стрий-Тернопіль-Кіровоград-Знам`янка та Житомир-Чернівці. Обсяг робіт – 19 647 м.кв.

Засновниками фірми «Аграрна компанія 2004», зареєстрованої у Волочиську, є ТОВ «Група компаній «Вітагро», якою володіє виходець з Хмельниччини народний депутат Сергій Лабазюк, і ТОВ «Інвестиційна компанія «Вітагро», заведена на Сергія Лабазюка і згадане ТОВ «Група компаній «Вітагро». У Верховній Раді Лабазюк є членом депутатської групи «Воля народу».

ТОВ «Техно-Буд-Центр» заплатять 4,60 млн грн. за ямковий ремонт покриттів струменевим методом на територіальних та регіональних дорогах. Обсяг робіт – 19 647 м.кв. Список доріг не уточнюється.

«Техно-Буд-Центр» належить Григорію Процику. Раніше співвласником фірми разом із Проциком був Любомир Грегоращук, чий син Андрій Грегоращук є депутатом Тернопільської міськради від партії ВО «Свобода». Крім того, депутат Грегоращук є зятем керівника Служби автодоріг у Рівненській області Юрія Проника, який раніше обіймав аналогічну посаду в Тернопільській області.

ПАТ «Хмельницьке ШБУ-56» Галини Ставчанської отримає 5,05 млн грн. на ямковий ремонт асфальтобетоном. Обсяг робіт – 20 771 м.кв. Список доріг не уточнюється.

У середньому ямковий ремонт коштуватиме 234-243 грн/м.кв.

За даними Вісника держзакупівель, це перші в цьому році тендери на ремонт доріг у Хмельницькій області.