«Тернопільобленерго» відписало 33 мільйони рідній фірмі начальника свого РЕМу й помічника голови правління
21.04.2015   //  

ВАТ «Тернопільобленерго» 15 квітня за результатами тендеру уклало угоду з ТОВ «Елітар» на роботи вартістю 32,68 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Замовлено технічне переоснащення повітряних та кабельних ліній електропередачі, модернізація підстанцій в населених пунктах області.

Фірму «Елітар» заснували у 2003 р. Віктор Подвірний, Володимир Єгоров, а також Мирослав Сененький, начальник Тернопільського міського району електричних мереж ВАТ «Тернопільобленерго» (очолює з 2000 р. й понині). У 2007-2009 р. фірму в якості директора очолював зареєстрований з Сененьким за однією адресою Володимир Гумен. Людина за таким ім’ям та прізвищем також була відома як помічник голови правління «Тернопільенерго» з координації та контролю енергозбутової роботи РЕМ.

Єгоров і Мененький вийшли зі складу засновників у 2006, Подвірний – у 2008. Наразі «Елітар» оформлено на Аллу Намаку та Марію Барчук. Остання на момент переоформлення була приписана на одній адресі з Оксаною Гумен, яка раніше проживала разом зі згаданими вище Володимиром Гуменом та Мирославом Сененьким. Директором же наразі є Андрій Шуфлат, який також є власником ПП «Проф-Монтаж», де його партнером є та сама Оксана Гумен.

За даними «ВДЗ» за останні вісім років «Елітар» виграв тендерів на 280,56 млн грн., практично всі підряди від Тернопільського обленерго.

Єдиним конкурентом «Елітара» було ПП «Енергоконструкція» Михайла Білоуса.