На ремонт одеських доріг роздали 10 мільйонів
14.04.2015   //  

Управління дорожнього господарства Одеської міськради 7 квітня за результатами тендерів уклало угоди на поточний ремонт доріг на загальну суму 9,57 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Перелік вулиць не вказаний, відомо тільки, що відремонтувати повинні 16 140 кв. м. вулично-дорожньої мережі та об’єктів благоустрою комунальної власності та загального користування.

З загальної суми 2,40 млн грн. отримає ТОВ «Евродор», яке належить Геворгу Авєтісяну, чий батько Артак Авєтісян є депутатом Ізмаїльської районної ради (Партія регіонів), де очолює постійну комісію з питань економіки, регуляторної політики, промисловості, будівництва, транспорту та зв’язку.

Також 2,39 млн грн. отримає ТОВ «Автодор», власником є низка фізосіб, серед яких – Валентин Гапуніч, депутат Одеської міськради, який раніше належав до Партії регіонів, а тепер входить до депутатської групи «Довіряй справам».

Ще 2,38 млн грн. отримає ДП «Лидер» Анатолія Журківського та Руслана Гусарова, решту 2,40 млн грн. заплатять ТОВ «БК «Дорсервіс» Аветісяна Вагінака.