Київрада замовила документацію на землю під продаж раднику Сафіулліна, партнеру зятя Голиці і горілому банку
01.04.2015   //  

Департамент земельних ресурсів 26 березня за результатами тендеру уклало угоди на підготовку землеоціночної документації на загальну суму 19,90 тис грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівль».

Оцінку проводитимуть Комунальне підприємство «Київський міський центр земельного кадастру та приватизації землі», а також ПП «У.К.Р.-ГЕО» Юлії Даниленко.

Всього мають провести оцінку п’яти ділянок:

вул. Фрунзе, 25-27 (2 777,74  кв.м.) – для ПАТ «Банк ¾». Власником банку офіційно є Вадим Іщенко, разом з тим установу пов’язували з екс-міністром фінансів Юрієм Колобовим. За вказаною адресою знаходиться центральний офіс банку, нагадаємо, в грудні там сталася пожежа.

вул. Смоленській, 17 (828,68 кв.м.) – для ТОВ «Укрпроммаш» Василя і Людмили Мельник.

вул. Саксаганського, 111-а (502,61 кв.м.) – для ТОВ «СД-ВІСТА». Донедавна власниками були Ірина Сафіулліна та Віктор Додонов, відповідно дружина та радник екс-міністра спорту Равіля Сафіулліна. Наразі доля Сафіулліної пероформлена на Геннадія Руденського.

вул. Богдана Хмельницького, 62 (341,29 кв.м.) –  для Шустера Віктора Феліксовича. Це бізнес-партнер по будівельній компанії «Київбудмонтаж» Миколи Негрича – зятя й також бізнес-партнера Михайла Голиці, екс-керівника Управління будівництва та житлового забезпечення КМДА.

вул. Саксаганського, 44 літ.Г (549,35 кв.м.) – для МПП «Фауна-Сервіс» – це ветеринарна клініка, яка належить Наталії Пульняшенко.