Комунальники Шевченківського району заплатять 2,4 мільйони за колл-центр фірмі з гнізда замголови Шевченківського району
27.03.2015   //  

КП «Керуюча дирекція Шевченківського району» м.Києва 20 березня уклала угоду з ТОВ «Юдиси» на послуги телефонних інформаційних центрів. Вартість угоди складає 2,43 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Йдеться про прийом звернень громадян та організацій, координацію та інформаційний супровід виконавців послуг ЖКГ, інформування мешканців району про стан ЖКГ, аварійні ситуації, зміни в законодавстві, тощо.

Фірма «Юдиси» заснована в грудні 2013 року. Власниками значаться Микола Луценко і ТОВ «Київ-Житлосвіт». Останню фірму створили в травні 2014 року і записали на Максима Біленького.

Раніше в столиці працювала інша фірма під схожою назвою – «Київжитлосвіт», де засновником був Віктор Андрєєв, який у 2014 році став першим заступником голови Шевченківської РДА. Наразі «Київжитлосвіт» переоформлений на корпорацію «Ларонел Трейд С.А.» (Панама).

У держреєстрі «Київ-Житлосвіт» і «Київжитлосвіт» досі мають однаковий номер телефону (044) 440-05-00, яким користується ЖЕК.

На початку березня цього року новостворена компанія «Комфортна вежа», директором якої є Біленький, отримала більшість замовлень на обслуговування будинків у Шевченківському районі на суму 29,41 млн грн.