Франківський депутат переграв зі свою менеджеркою тендер на ремонт мосту за 2 мільйони
27.03.2015   //  

Департамент будівництва, житлово-комунального господарства, містобудування та архітектури Івано-Франківської облдержадміністрації 20 березня уклав угоду з ТОВ «Спільне підприємство «Будучність» на капітальний ремонт прогонової будови моста через річку Горохолинка на вул. Медичній в м. Івано-Франківську. Вартість угоди складає 2,07 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Передбачено, що тривалість робіт, включаючи підготовчий період, складе сім місяців. Водночас сам договір підписано до кінця 2016 р.

Повна проектна документація і кошторис не опубліковані і їх можна отримати у замовника. У ВДЗ сказано, що планується демонтаж прогонової будови, влаштування нових балок і захисної стінки, тощо.

Відомо, що капремонт мосту через р.Горохолинка вже замовляли у грудні 2013 року. Тоді переможцем тендеру також було підприємство «Будучність», роботи оцінили в 1,30 млн грн.

Власниками ТОВ «Спільне підприємство «Будучність» є Михайло Швед і позафракційний депутат Івано-Франківської облради Роман Павлів.

Єдиним конкурентом, як у 2013 році, так і на останньому тендері, було ТДВ «Карпатнафтобуд», власниками якого є 332 фізособи, з яких найбільші окремі частки мають Роман Безрукий і Марія Безрука.

Відомо, що Марія Безрука також працює керівником ТОВ «Ромбуд», яким володіють вказані вище Михайло Швед і Роман Павлів, і фірма «Будучність».