На центр адмінпослуг в Одесі докинули ще 5 мільйонів
26.03.2015   //  

Управління з майнових відносин Одеської облради 17 березня уклало угоду з ТОВ «Строительная компания «Градо-Строй» на реконструкцію будівлі під розміщення Центру надання адміністративних послуг у Одесі. Вартість угоди складає 5,18 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Центр адмінпослуг планують розмістити в реконструйованій будівлі ООКП «Видавництво «Чорномор’я» на площі Бориса Дерев`янка, 1 (колишня адреса: майдан Незалежності, 1).

Тендер проведено за переговорною процедурою закупівлі, оскільки йдеться про додаткові роботи. Основний договір вартістю 25,90 млн грн. з «Градо-Строєм» підписали у серпні 2013 року. На скільки був профінансований цей договір невідомо.

Компанію «Градо-Строй» заснував Юрій Самойленко. Директором є Сергій Мішанін. Ця фірма відома тим, що конкуренцію їй на торгах неодноразово складало ТОВ «Інвестиційна будівельно-виробнича компанія «Квадр», співвласниками котрого є Леонід Чернєга, екс-мер Одеси (1991-1994 р.р.) та його син Олексій Чернєга.