Координація проекту по зменшенню забруднення Дунаю коштуватиме 4 мільйони
22.03.2015   //  

Департамент екології та природних ресурсів Одеської обласної державної адміністрації 11 березня уклав угоду з Агентством транскордонного співробітництва «Єврорегіон «Нижній Дунай» на надання консультативних послуг. Вартість угоди складає 3,70 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Послуги стосуються проекту «Інвентаризація, оцінка та зменшення впливу антропогенних джерел забруднення в Нижньодунайському регіоні України, Румунії та Республіки Молдова». Передбачено з’ясувати стан хімічних звалищ і скид стічних вод у регіоні, способи їх зменшення або ліквідації, зменшити забруднення Дунаю стічними водами, підвищити обізнаність населення.

Підрядник має керувати проектом від імені профільного департаменту ОДА – забезпечувати фінансовий контроль і звітність, проводити закупівлі, здійснювати комунікації та зв’язки з громадськістю та ін. Договір підписано до кінця цього року.

Агентство транскордонного співробітництва «Єврорегіон «Нижній Дунай» засноване Одеською обласною радою. Директором є Ігор Бабаян.