Дніпродзержинські комунальники розіграли 3,6 мільйони між колишніми бізнес-партнерами
14.03.2015   //  

КП Дніпродзержинської міськради «Зеленбуд» 4 березня за результатами тендеру уклало угоду з ПП «Мікс» на постачання палива на суму 3,59 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Замовлено дизпаливо, бензин А-92 й А-95, а також масла. Ціни на окремі види продукції у «ВДЗ» не опубліковані.

Власником фірми «Мікс» є Дмитро Дахно. Єдиним конкурентом фірми на тендері було ТОВ «Екотех» Анатолія Анатолійовича Мусієнка.

Вказані Дмитро Дахно й Анатолій Мусієнко у 2001-2007 р.р. були партнерами по фірмі ТОВ «Рекорд». З 2007 р. власниками «Рекорду» лишилися Дахно й Клавдія Анатоліївна Мусієнко, свого часу приписана з і згаданим Анатолієм Мусієнком за однією адресою. Партнерами по цій фірми Дахно с Мусієнко лишаються й нині.

Офіційно фірми-конкурентки «Мікс» та «Екотех» приписані за різними адресами, однак в ЄДР у них офіційно вказаний один і той же контактний номер телефону.

«Мікс» регулярно виграє тендери різних бюджетних установ у Дніпродзержинську, загалом за останні сім років фірма отримала замовлень на 43,97 млн грн.

Щодо «Екотеху», то він поки виграв тільки один тендер – у січні цього року на постачання палива комунальному автотранспортному підприємству, загалом на 2,86 млн грн. Єдиним допущеним конкурентом був «Мікс».