Партнер екс-голови «Укравтодору» отримає 29 мільйонів на освітлення доріг Київщини
06.03.2015   //  

Служба автомобільних доріг у Київській області 2 березня уклала угоди на надання послуг на суму 31,82 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Основну частину суми 28,98 млн грн. заплатять ТОВ «Дорстрой Монтаж» за утримання мереж зовнішнього освітлення на автодоріг.

Засновниками «Дорстрой Монтажу» є Анатолій Чаговець і Анатолій Тунік. Щодо Анатолія Туніка, то він також був партнером Євгена Прусенка по ТОВ «Євродорінжпроект». Після обрання Віктора Януковича президентом Прусенко був радником голови «Укравтодору» Володимира Демішкана. А у 2013 році сам очолив «Укравтодор».

ТОВ «Сіат» отримає 1,28 млн грн. на утримання центрального управляючого пункту і автоматизованої системи управління дорожнім рухом та контролю за станом покриття на ділянці автодороги М-03 Київ-Харків-Довжанський км 18+000 – км 33+260.

Власниками фірми «Сіат» є вже згаданий Антолій Тунік, а також Світлана Тунік.

ТОВ «Дорекс – Безпека Руху» отримає 1,36 млн грн. на утримання систем дорожнього метеоспостереження. Власником фірми значиться Олег Халаш.

Також 0,21 млн грн. дістанеться ТОВ «Візуальні Технології» на утримання світлофорних об’єктів на автодорогах державного значення в Київській області. Компанією володіють Юрій Полонський і Владислав Невський.