«Київблагоустрій» віддасть 2,5 мільйони за паливо новачку-розпильщику
05.03.2015   //  

КП «Київблагоустрій» 23 лютого за результатами тендеру уклало угоду з ТОВ «Торговий Дім «СКФ» на постачання палива на суму 2,46 млн грн. Про це повідомляється у «Вісник удержаних закупівель».

Замовлено бензин та дизпаливо, постачатимуть упродовж року.

Власником торгового дому «СКФ» є панамська компанія «Річтрейд Імпекс ІНК.» («Richtrade Impex Inc»), за даними панамського реєстру компаній директорські, казначейські та секретарські функції компанії покладено на три панамські фірми – «Cascado AG»,«Integri S.A.» і «Systemo AG» відповідно. Усі ці три фірми є частиною глобальної павутини «прокладок», якими в той чи інший час номінально керували латвійці Стан Горін та Ерік Ванагельс, відомі по історії з «вишкою Бойка». Директором торгового дому «СКФ» є Віктор Костянтинович Мікушин.

Фірма «СКФ» почала вигравати тендери у грудні минулого року, загалом за цей час вона отримала замовлень на 33,91 млн грн. З них аналогічний тендер від запорізького концерну «Міські теплові мережі» вартістю 3 млн грн., а потім ще один від ОКП «Донецьктеплокомуненерго» на 16,97 млн грн. «СКФ» розіграла зі спорідненим ТОВ «Престо Груп».

На нинішніх торгах єдиним конкурентом було ТОВ «Прем’єр-Ліга» Сергія Житника, який раніше очолював ТОВ «КЛО Ойл». До Житника співвласниками «Прем’єр-Ліги» були співзасновник мережі «КЛО» Валерій Харчістов і Микола Панченко – директор ТОВ «КЛО».

Тип палива К-сть, л Ціна, грн./л
бензин А-95 45 000 18,04
бензин А-92 14 000 17,54
дизпаливо 80 000 17,54