«Київенерго» купило металу на 22 мільйони у новачка
04.03.2015   //  

ПАТ «Київенерго» 20 лютого за результатами тендерів уклало низку угод на постачання металу на загальну суму 27,74 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Замовлено сталь в листах, кругах, а також труби магістральні. Постачання вказаних товарів замовили на три роки уперед – до кінця 2017 р. Ціни відповідають ринковим (круг лист труби).

Більшу частину вказаної суми отримає ТОВ «Елькасл Україна», їй заплатять 22,12 млн грн. Фірма заснована в липні 2014 р. зі статутним фондом 200 тис грн. Власником і директором фірми є Тетяна Сергіївна Наумовська. Раніше компанія тендерів не вигравала.

На всіх виграних лотах єдиним конкурентом «Елькасла» було ТОВ «Спецтермомонтаж-Енерго» (СТМ-Енерго). Компанія заснована у березні 2013 р., власником є Роман Валерійович Степанов із Запоріжжя, директором – Віталій Дмитрович Турлак.

Обидві фірми-конкурентки приписані в одному будинку – по вул. М.Раскової,23, «Елькасл» в офісі 921, а «СТМ-Енерго» в офісі 723.

Решту 5,62 млн грн. заплатять ТОВ «Метінвенст-СМЦ» з групи Рината Ахметова. Єдиним конкурентом по виграних лотах було ТОВ «МД Істейт», основними власниками котрого є кіпрська компанія «Понлак Девелопментс» та віргінський офшор «Southlank Holding S.A.».