За рік ремонт лазні в Стрию подорожчав на мільйон
03.03.2015   //  

Госпрозрахунковий відділ капітального будівництва при Стрийському міськвиконкомі Львівської області 25 лютого уклав угоду з ТОВ «Комунальник 1» на капітальний ремонт міської лазні по вул. Успенській, 4. Вартість угоди складає 3,35 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Роботи планують виконати до кінця 2016 року. Йдеться про будівельні роботи, зокрема мурування окремих ділянок стін, обшивання стін гіпсокартоном, опоряджувальні роботи, заміну вікон і дверей тощо, влаштування водопроводу, каналізації, опалення, придбання устаткування.

Тендер на цю ж лазню проводився і в минулому році. Тоді роботи оцінили 2,30 млн грн. Техзавдання по закупівлі тоді не публікувалося. Вказували тільки, що будівля буде двоповерхова, загальною площею 644,54 м2, розрахована на 43 відвідувачів. Підрядником була та сама фірма «Комунальник-1». Як повідомляють Наші Гроші.Львів, згодом цей договір був розірваний за згодою сторін.

Підприємство «Комунальник-1» заснували Василь і Геннадій Васьковичі. Минулого року зі складу засновників вийшов Василь Васькович і замість нього другим співвласником став Андрій Іськів, відомий як спостерігач на парламентських виборах 2012 року від Олега Канівця, який став нардепом від «Батьківщини». Сьогодні єдиним власником «Комунальник-1» значиться згаданий Андрій Іськів.

Фірма «Комунальник-1» відома також тим, що отримувала підряди Стрийського міського комбінату комунальних підприємств, директором якого є Василь Васькович. Також «Комунальник-1» в судовому порядку намагався стати власником приміщень комбінату.