Військово-медичний центр у Вінниці за 9 мільйонів підрихтує оточення порошенківського нардепа
27.02.2015   //  

Військово-медичний клінічний центр Центрального регіону Міноборони України 20 лютого уклав угоду з ТОВ «Іжва-ЛТД» на реконструкцію лікувального корпусу №2 з надбудовою мансардного поверху по вул. Свердлова, 185, м. Вінниці (1 черга-палатне відділення). Вартість угоди складає 9,01 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Роботи мають виконати до 2016 року коштом державного бюджету.

Передбачено реконструкцію центральної частини та лівого крила корпусу (наразі зруйноване і не експлуатується) для розміщення палатного відділення, а також надбудова мансардного поверху.

На мансардному поверсі розмістять ін’єкційну, кімнати персоналу та гігієни, комори чистої білизни, приміщення для прибирального інвентарю, вітальні з постом чергової медсестри та евакуаційним виходом на зовнішні металеві сходи, а також 17 житлових кімнат (палат).

Фірма «Іжва-ЛТД» належить Валерію та Діані Білоусам.

Антон Білоус, з яким Валерій Білоус володіє ТОВ «Торговий дім «Стожари» у 2012 році був спостерігачем на парламентських виборах від Олександра Домбровського. Останній є чинним народним депутатом від «Блоку Петра Порошенка», у минулому був губернатором Вінницької області, а також мером Вінниці.

Єдиним конкурентом, допущеним до торгів, було ТОВ «МУР», власниками якого є Петро Обіход, Ігор Козловський і Микола Горбатюк.