На дороги Херсонщини роздали 74 мільйони
22.02.2015   //  

Служба автомобільних доріг у Херсонській області 13 лютого уклала угоди на поточний ремонт і експлуатаційне утримання доріг на суму 74,19 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

ТОВ «Компанія Херсонпейдж» отримає 2,10 млн грн. за забезпечення освітлення ділянок автодоріг М-14 Одеса-Мелітополь-Новоазовськ (на Таганрог), Р-47 Херсон-Нова Каховка-Генічеськ і М-17 Херсон-Джанкой-Феодосія-Керч.

Засновниками «Компанії Херсонпейдж» є Тетяна Волошина, Тетяна Чеснокова і Юрій Контішев.

ДП «Херсонський облавтодор» отримає 49,40 млн грн. на утримання засобів зв’язку, зимове утримання; ремонт та утримання земляного полотна, дорожнього одягу, покриття, штучних споруд, проведення вагового контролю, аварійні роботи, озеленення, послуги з технічного нагляду.

Також 11,35 млн грн. виділять ПП «Комплектавтодор» Сергія Алєферка на організація та безпеку дорожнього руху, облаштування доріг технічними засобами регулювання дорожнього руху, облаштування автобусних зупинок.

Ще 6,54 млн грн. заплатять ТОВ фірма «Кайсар, ЛТД» за ямковий ремонт асфальтобетонного покриття і заливання тріщин проїзної частини. Засновниками «Кайсар, ЛТД» є Самвел Мкртчян і Тігран Мкртчян.

ПП «Євродорінвест» отримає 1,50 млн грн. за заливання тріщин дорожнього покриття. Власниками фірми є депутат Херсонської облради від Партії Регіонів Денис Горбаненко з дружиною Юлією.

Ще 3,23 млн грн. за заливання тріщин заплатять ПП «Південьпрофбуд» Євгена і Олександра Дзюби.