Компанії групи Дубасів програли 25 мільйонів на реконструкцію поліклініки
17.02.2015   //  

Департамент з питань будівництва та архітектури Рівненської облдержадміністрації 6 лютого акцептував пропозицію ПП «Вестінвестбуд» вартістю 25,39 млн грн. на реконструкцію поліклініки комунального закладу «Володимирецька центральна районна лікарня» під лікувальний корпус по вул.Грушевського, 39 в смт Володимирець. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Договір планують укласти до 6 березня.

Власницею фірми «Вестінвестбуд» є Леся Шекель з м.Кузнецовськ Рівненської області.

Конкурентом на торгах було ТОВ «Рівнеагроспецмонтаж», яким володіють Роман Мельник, а також Валентин і Віра Лопачуки, котрі упродовж багатьох років були зареєстровані у сусідніх будинках з сім’єю голови правління ПАТ «Рівнегаз» депутата Рівненської облради Петра Дубаса.

Ще одним конкурентом було ТОВ «Фірма Опорядрембуд», раніше засновниками цієї фірми були Тамара Дубас, Роман Мельник і Любов Ясельська. Сьогодні фірма записана на Ірину Максимчук і Оксану Ляльчук.

Відомо, що участь у торгах намагався взяти дешевший підрядник ПП «Техномаркет», який хотів за роботи 25,18 млн грн. Замовник відхилив цю пропозицію через невідповідність документації конкурсних торгів, зокрема, через претенезії до технічної частини. Засновниками «Техномаркету» є Петро Цица і Володимир Здробилко.