Аграрні держреєстри заплатять 2,6 мільйони за ліцензії фірмі з гонконгським корінням
05.02.2015   //  

ДП «Держреєстри України» 28 січня уклали угоди з ТОВ «Смарт Солюшнс Україна» щодо придбання ліцензій на програмне забезпечення на суму 2,66 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

З них 1,66 млн грн. заплатять за використання комп’ютерної програми «Грейндейта» для забезпечення функціонування інформаційної системи «Основний реєстр складських документів на зерно та зерна, прийнятого на зберігання».

Тендер проведено за переговорною процедурою закупівлі. Замовник повідомив, що 29 липня 2013 р. уклав зі «Смарт Солюшнс Україна» ліцензійний договір на 20 років. Відповідно до умов договору, реєстр створювався на базі комп’ютерної програми «Грейндейта».

Ще майже 1 млн грн. заплатять за використання програми «Агротех» для інформаційної системи «Єдиний реєстр для ведення автоматичного обліку тракторів, самохідних шасі, самохідних сільськогосподарських, дорожньо-будівельних і меліоративних машин, сільськогосподарської техніки, інших механізмів».

Тендер також проведено за переговорною процедурою закупівлі. Повідомляється, що реєстр створений на базі програми «Агротех», що є інтелектуальною власністю «Смарт Солюшнс Україна».

«Смарт Солюшнс Україна» зареєстроване на «Смарт Солюшнс» з Гонконгу, директор – Євген Лук’янчук.