Лісники під керівництвом депутата намагаються приховати вирубку лісу, оформлюючи документи заднім числом (фото)
25.01.2015   //  

01-1Комунальне підприємство «Старосамбірське ДЛГП «Галсільліс» рубає ліс без відповідних дозвільних документів. Про це повідомив політолог Сергій Таран у блозі на «Українській правді».

Таран повідомив, що ще два тижні тому активісти «Майдану» Старосамбірщини, Самооборони та партії «Воля» виявили цілі склади свіжозрубаної деревини у с. Дністрик Старосамбірського району Львівської області. Ця деревина (за попередніми замірами – близько 2 тис куб м) не клеймована. На неї немає жодних документів.

Жодних вмотивованих пояснень чому на деревину відсутні документи ні працівники «Галсільлісу», ні його директор не надали.

Більше того, за інформацією активістів, наразі підприємство заднім числом (2014 роком) готує документи на вирубку лісу. Зокрема, 16 січня місцеві лісники почали терміновий відвід землі під лісосіку, на якій вже два тижні тому була зрізана деревина, пише Таран.

КП «Старосамбірське ДЛГП «Галсільліс» на 49% належить Старосамбірській районній раді, а на 51% – Львівській обласній раді. Керівником підприємства є депутат райради Степан Куць.