«Прикарпаттяобленерго» відписало рідній фірмі партнера свого керівництва 38 мільйонів на електролінії
21.01.2015   //  

ПАТ «Прикарпаттяобленерго» 14 січня за результатами тендеру уклало угоди з ПП «Альфа Енерго Груп» на будівельні роботи вартістю 38 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Замовлено будівельно-монтажні і налагоджувальні роботи для приєднання новозбудованих, реконструйованих чи модернізованих електроустановок до електричних мереж. Упродовж 2015 р. фірма буде також виконувати роботи з будівництва трансформаторних підстанцій, міняти силові трансформатори, монтувати прилади обліку і тд.

Власницею і директором фірми «Альфа Енерго Груп» є Маргарита Ульянова.

До Ульянової власником компанії було ТОВ «ІМС-Україна», власниками котрого були Дмитро Долішній і ТОВ «КУА «Західна інвестиційна група» Зоряна Михайляка.

У 2008 Долішній заснував громадську організацію «Прикарпатська асоціація муніципального розвитку». Разом із ним до складу засновників цієї ГО увійшли голова правління «Прикарпаттяобленерго» Олександр Бубен і Сергій Синиця, відомий як лідер профспілкової організації «Прикарпаттяобленерго». Четвертим співзасновником ГО став Василь Васильович Костюк. Людина з таким прізвищем відома як заступник Бубна, а в протоколі нинішнього тендеру зазначена як Голова комітету з конкурсних торгів.

Фірма «Альфа Енерго Груп» почала вигравати тендери у 2013 р., за цей час отримала підрядів на 39,61 млн грн. Зокрема в лютому минулого року розіграла з фірмою, пов’язаною з колишніми власниками «Альфи», 6 мільйонів «Прикарпаттяобленерго» на трубопроводи й лінії енергозабезпечення.

Єдиним конкурентом фірми на нинішньому тендері було ТОВ «ЕлектроПолюс-ІФ» Степана Лосика. Тендер вигравала тільки один раз, у 2012 р., на 726 тис грн.