Донецькому замдиректору «Укрзалізниці» дозволили безкоштовно отримати у Києві квартиру ціною 1,4 мільйна
15.01.2015   //  

зародов квартира1Заступник генерального директора Укрзалізниці Олександр Зародов збирається приватизувати квартиру у житловому комплексі «Сонячна брама» у Голосіївському районі Києва. Про це свідчить лист Голосіївської РДА начальнику департаменту Управління справами адміністрації залізничного транспорту від 5 січня, оприлюднений на сайті КМДА.

«Ваш лист щодо делегування прав на приватизацію квартири №… по вул. Ломоносова,73-е розглянуто Голосіївською районною в місті Києві державною адміністрацією. Для розгляду питання в установленому порядку запрошуємо гр. Зародова Олександра Олександровича до відділу приватизації житлового фонду управління ЖКГ Голосіївської РДА», – йдеться у листі за підписом замголови РДА Олега Іщука.

Двокімнатна квартира Зародова площею 77 кв м. знаходиться у житловому комплексі бізнес-класу «Сонячна брама» поряд з станцією метр «Виставковий центр».

зародов квартира

У цьому будинку квартири продають по 18 000 грн. за кв.м ($1100). Відтак ринкова вартість квартири замгендиректора «Укрзалізниці» становить майже 1,4 млн грн ($85 тис).

Приватизація житла передбачає безкоштовне отримання квартири Олександром Зародовим.

Донеччанин Олександр Зародов був призначений замгендиректора «Укрзалізниці» у квітні 2014 року після захоплення Донбасу проросійськими терористами. До цього він десять років працював заступником начальника ДП «Донецька залізниця» по рухомому складу і матеріально-технічному забезпеченню.