Роніс розіграв 7 мільйонів «Укрзалізниці» на комп’ютери по секретним цінам
13.01.2015   //  

Державна адміністрація залізничного транспорту України 26 грудня за результатами тендерів уклала низку угод з ТОВ «Комфі Трейд» на постачання комп’ютерної техніки на 6,84 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Придбано ноутбуки, комп’ютери, багатофункціональні пристрої та інше устаткування. Разом з тим ціни на окремі товари не опубліковано всупереч вимогам тендерного законодавства. Відтак неможливо порівняти тендерні ціни з ринковими та прайсом самої мережі «Comfy»

Основними власниками дніпропетровського ТОВ «Комфі Трейд» є кіпрський офшор «Ледкан холдінгз лімітед» і Станіслав Роніс.

Єдиним конкурентом на тендерах була ще одна дніпропетровська фірма ТОВ «Оптова компанія Магніт» Інни Борисовської і Ігоря Шлонімського.

Роніс і Шлонімський є бізнес-партнерами по низці фірм. Вони разом виступали співзасновниками ТОВ «Акустіка», ТОВ «Технокапітал», ТОВ «Укрметкомплекс», ТОВ «Вендл-груп», ТОВ «Лагерхаус груп», ТОВ «Альфа пріал», ТОВ «Джем медіа», ТОВ «Фаїна», ТОВ «Трейд капітал», ТОВ «Домініон», ТОВ «Новий ринок «Ювілейний», ТОВ «Гамма консалтинг».