- НАШІ ГРОШІ - https://nashigroshi.org -

Азаров у розшуку благополучно продавав свій особняк на Печерську (фото)

Микола Азаров вирішив продати будинок на вул.Звіринецька,1 у Печерському районі м.Києва (на фото вид з різних боків). Про це свідчить видана Азаровим довіреність, копія якої є в розпорядженні «Наших Грошей».

Особняк - задній вид [1] Домик1 [2]

Цю довіреність Микола Азаров оформив у московського нотаріуса 23 червня цього року. Згідно з документом інтереси Азарова щодо продажу майна представлятиме Гліб Лєшков, який обіймав керівні посади в компаніях з будівельної групи «Розвиток» Олексія Азарова, сина екс-прем’єр-міністра Миколи Азарова.

Доверенность Н.Я. [3] Доверенность от Н.Я. 2 [4]

Йдеться про продаж житлового будинку площею 594 м.кв. і ділянки 0,1 га на вул. Звіринецька,1. Власником даної нерухомості є особисто Микола Азаров, який зокрема у 2013 р. вказав у своїй декларації задекларував будинок з аналогічною площею.

будинок в гугл-меп [5]

Щодо ділянки 0,1 га, то Азаров отримав [6] її у приватну власність від Київради у 2003 році для будівництва, експлуатації та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.

київрада [7] кадастр-ділянка [8]

У довіреності вказано кадастровий номер ділянки Азарова 8000000000:82:142:0048. На цій ділянці знаходиться двоповерховий будинок.

На сайтах нерухомості є інформація про трохи більший будинок у цьому ж районі за $3,50 млн. [9]

Нагадаємо, що Микола Азаров перебуває у міждержавному розшуку. За останніми даними [10], СБУ Азаров мешкає у Підмосков’ї. Низка західних країн весною наклали на нього економічні санкції, які передбачають конфіскацію виявленого майна.